Volg ons op

L

STUDIEDOMEIN

DUAAL

Logistiek duaal

Is een lange tijd op de schoolbanken zitten niets voor jou? Kan je zowel zelfstandig als in team werken? Ben je gemotiveerd om leren en werken te combineren? Schrijf je in voor de opleiding Logistiek duaal en ga drie dagen per week in een bedrijf aan de slag!

Overige richtingen binnen dit studiedomein

Wat mag je verwachten van logistiek duaal leren?

  • Bij duaal leren, leer je 2 dagen op school en 3 dagen in een logistiek bedrijf. Deze opleiding slaat dus een brug tussen de schoolbanken en het bedrijfsleven.
  • Op school ligt de nadruk op algemene vorming. In het bedrijf word je opgenomen in de bedrijfsrealiteit met een vakexpert die je mentor zijn en jouw TALent ontdekken.
  • Je leert de wereld van de logistiek kennen met specifieke uitvoerende taken en werkzaamheden voor goederenbehandeling, opslag, voorraadbeheer, voorbereiding van bestellingen en verzending van goederen, producten, grondstoffen,…
  • Je leert een intern transportmiddel te besturen volgens alle kwaliteitsprocedures en veiligheidsvoorschriften.
  • Je behaalt je getuigschrift van de derde graad, maar ook de beroepskwalificaties magazijnier (niveau 3) en bestuurder interne transportmiddelen (niveau 3).

Wat na je studie?

Na deze richting kan je aan het werk als logistiek medewerker.
Je hebt nog betere jobkansen als je het 7de jaar duaal Leren ‘Logistiek assistent magazijn’, hebt gevolgd.  We raden je dan ook aan daarin door te stromen. Dat kan vanaf het schooljaar 2022-23 ook op het TAL.

Overtuigd?

Schrijf je nu in voor deze studierichting die jouw passie aanwakkert en je TALenten laat bloeien.

Heb je vragen? Ontmoet je graag een leerkracht? Wil je meer weten?

Welkom in onze chatsessies!

Proef van de sfeer en ontdek onze school!

Leerlingenbegeleiding

Leerlingensecretariaat

‘Ik ben maar twee dagen op school maar als ik op school ben, heerst er een fijne sfeer! Ik heb hier heel wat vrienden leren kennen."

Interesse in deze richting?