Volg ons op

Gevel GO! technisch atheneum steekt in het nieuw

De afgelopen maanden kreeg GO! technisch atheneum Lokeren een nieuw, energiezuinig kleedje, volledig op maat van het klimaatactieplan van de Vlaamse overheid. Zowel de buitengevel als het buitenschrijnwerk werden grondig onder handen genomen zodat de school klaar is voor de toekomst.
Gevel

Concreet werd er 900.000 euro geïnvesteerd waarmee de gevel volledig werd geïsoleerd, opnieuw bepleisterd en voorzien van nieuwe ramen. “Ons schoolgebouw kreeg een geheel nieuw uitzicht”, zegt directeur Cathy De Raes. “Deze hedendaagse look past bij de ambitieuze en innovatieve aanpak van het GO! en onze school.”

In het GO! technisch atheneum Lokeren kan je terecht voor tal van technische en beroepsrichtingen zoals Hout, Elektromechanische technieken, Sport, Kinderzorg of Wellness & Lifestyle (schoonheidszorg) en diverse trajecten in Duaal Leren in de tweede en derde graad secundair onderwijs. Voor wie interesse heeft in één van de richtingen binnen de studiedomeinen STEM, Economie en Organisatie, Maatschappij en Welzijn of Sport, organiseert de school op zaterdagochtend 29 mei een digitale opendeurdag waarbij leerlingen kunnen kennismaken met de sfeer, nieuwe richtingen en hun leraren.