Volg ons op

AP

STUDIEDOMEIN

Economie en organisatie

Applicatie- & Databeheer E&O

Ben jij gebeten door de wereld van software, informatica en applicaties? Wil je graag de drijvende kracht zijn achter de technologieën die ons dagelijks leven vormgeven? Dan is de studierichting applicatie- en databeheer jou op het lijf geschreven! Deze richting opent de deur naar een boeiende carrière waarin je niet alleen leert hoe je software en applicaties ontwikkelt, maar ook hoe je ze beheert en optimaliseert.

Overige richtingen binnen dit studiedomein

Wat mag je verwachten van Applicatie- & databeheer?

  • Applicatie- en Databeheer is een technologische en theoretisch-praktische studierichting in de dubbele finaliteit. Deze richting behoort ook bij het studiedomein STEM.
  • Deze informaticarichting is gericht op het aanleren van vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het beheren en onderhouden van applicaties en databanken in een bedrijfscontext. Het is een uitdagende studierichting voor leerlingen die graag werken met moderne technologieën en een passie hebben voor informatica.

 

Wat na je studie?

Wil je verder studeren? Dat kan! de richting Toegepaste Informatica is echt iets voor jou.

Wil je liever meteen aan de slag? Met je beroepskwalificatie  functioneel digitaal ondersteuner kan je meteen aan de slag als informaticus, assistent netwerkbeheerder, onderhoudstechnicus of als pc-deskundige.

Overtuigd?

Schrijf je nu in voor deze studierichting die jouw passie aanwakkert en je TALenten laat bloeien.

Heb je vragen? Ontmoet je graag een leerkracht? Wil je meer weten?

Welkom in onze chatsessies!

Proef van de sfeer en ontdek onze school!

Leerlingenbegeleiding

Leerlingensecretariaat

Mijn TALent wordt hier gewaardeerd en ontwikkeld. Dat is wat deze school zo bijzonder maakt.

Interesse in deze richting?